Dit barn har brug for frisk luft hver dag

I en mere og mere digital tidsalder, hvor computere har en stor rolle i folks hverdag, er det endnu mere vigtigt at forholde sig til motion. Som barn er det en vigtig faktor, at man kommer ud i det blå, og får vind i ørene og brugt sine sanser. Det er en meget essentiel del af opvæksten, som er med til at danne individet. Sport kan være løsningen, men der er mange andre alternativer, bare det at komme ud i den frie luft er i sig selv en god løsning.

 

Forældrene har et stort ansvar for at aktivere

De fleste børn elsker at komme ud og lege, men der er dog undtagelser og det er her forældrene kommer på banen. De har et ansvar for at børnene bliver rørt hver dag, og hvis man indfører reglerne for sent i processen, kan det være svært at håndtere senere hen. Børn har brug for rollemodeller, og ved at deltage aktivt, har stor betydning for at aktivere og socialisere deres opvækst via motion og leg.

 

 

Det bliver meget nemmere at putte børnene

Hvem har ikke hørt eller prøvet at bruge en hel aften på at få sit barn til at falde i søvn. Tit og ofte er det resultatet af for lidt motion, som er medvirkende til at det trækker ud i langdrag. Det skyldes simpelthen understimulering, og det er faktisk ret enkelt at rette op på. Vær mere aktiv, så simpelt er det. Hvad er sjovere end at spille en gang fodbold omme i haven, det kunne være pigerne mod drengene. Hvis du mangler input til ideer, så det simple tit det sjoveste. Har du mod på et spil hvor alle kan være med, så se mere her.

 

 

Det er sjovest når familien er samlet

Grin, sjov og ballade og konkurrence. Hvem vinder, hvem har håneretten men vigtigst af alt, så er der fællesskab og trygge rammer. Der er masser af muligheder for at samle familien og det kræver ikke den store økonomi, tværtimod. Det er kun fantasien der sætter grænser. En familietur i skoven, med medbragte madpakker og en termokande med varm chokolade. Her er der rig mulighed for at undersøge skoven, klatre i træer og tumle rundt.

 

Så herfra er der kun en ting at sige. Held og lykke med aktiviteterne, og husk børn elsker at være sammen om tingene uanset hvad man finder på.