Elcyklen gør transport til en leg

Følgende indhold er sponsoreret

Det er mandag morgen, og du sidder i din bil på vej til arbejde. Trafikken står stille, og det er fem minutter i mødetid. Trods weekendens afslapning lister hverdagens stress og jag sig allerede ind på dig. Men bare rolig; elcyklen kommer dig til undsætning.

Med en elcykel kommer du langt, og hos Bikester kan du finde din elcykel til ferie og hverdag. Ofte bliver hverdagens motion nedprioriteret, og bilen har i mange år været danskernes foretrukne transportmiddel til og fra arbejde. Men efter en lang dag på kontoret er det sundt og godt at træde i pedalerne og få frisk luft. Elcyklen gør bakkerne overskuelige, og du slipper for at komme svedig på arbejde, fordi du selv er herre over, hvor meget hjælp du vil have af cyklens batteri. Derudover er det et transportmiddel, der henvender sig til de fleste. De, der normalt ville fravælge cyklen på grund af skader, overvægt, alderdom eller lignende har nu mulighed for at blive en del af cykelfællesskabet, takket være batteriets støtte.

 

Men elcyklen er ikke bare sund for mennesket. Også miljøet nyder godt af færre biler på vejene, og med mulighed for at cykle med op til 25 km/t vil du ofte suse lige forbi bilkøerne og dermed få en bedre start på dagen. I de større byer bliver der færre og dyrere parkeringspladser, så der er også økonomisk gevinst at hente. Og elcyklen er ikke kun til hverdagsbrug.

Skal du på ferie med familie eller venner, er den en oplagt rejsepartner. Cykelferien er blevet nemmere at realisere, da batteriets støtte giver fart og overskud til at nyde naturen omkring dig. Hos Bikester finder du ikke bare elcykler. En cykelanhænger gør det muligt at tage de mindste med på tur, og den findes også til bagage, så du ligeså kan medbringe de ejendele, du har brug for på den helt perfekte cykelferie.

 

Elcyklen er et transportmiddel, der med sine mange goder er kommet for at blive. Inden man drager ud på den store cykelferie, skal man dog huske på, at batteriet skal være ladet op. Man kan sammenligne det med opladning af telefoner og computere, eller når bilen skal tankes. Det bliver hurtigt en naturlig del af hverdagen. Foruden elcykler har Bikester alt, hvad du har brug for på din cykeltur. Hjelmen er et must, og alt fra tøj til navigationsudstyr finder du hos Bikester.

Ønsker du mere action, end hvad hverdagen bringer, kan du begive dig ud i triatlon. Bikester ligger inde med al udstyr og tilbehør, lige fra cykler til våddragt og løbesko. Ydermere findes elcyklen både som bycykel, racer og mountainbike, og med råd og vejledning fra Bikester kan du trygt stole på, at du finder den helt rigtige cykel.

Vil du tænke mere på miljøet, sparer penge og have mere motion i hverdagen, så er elcyklen en investering i fremtiden. Og når du første gang cykler forbi den stillestående trafik, vil mandag pludselig føles som fredag.