Har du et stillesiddende arbejde?

Følgende indhold er sponsoreret

Der er stor sandsynlighed for skulder/nakke-problemer på arbejdet, hvis du sidder på kontor. Men der findes ergonomisk korrekte løsninger, der kan afhjælpe problemerne.

Har du prøvet at have trækkende fornemmelse i armen, ondt i skuldrene og en nakke, der strammer? Så er det sikkert fordi, du ikke sidder helt rigtigt på arbejdet, hvis du har et stillesiddende arbejde. Rigtig mange sidder nemlig og spænder i skuldrene, fordi de enten ikke får varieret deres arbejdsstillinger, eller fordi de ikke har de helt rigtige værktøjer.

Hvis du eksempelvis har en almindelig mus, så bevæger du armen rundt i yderpositioner, samtidig med at du ikke får sænket skuldrende ordentligt. Det til sammen kan give nogle slemme smerter i både arm, skulder, nakke og ryg.

Et RollerMouse Pro3-tastatur kan være en genial løsning til dig, der har disse smerter. For her er musen indbygget i tastaturet, sådan at du simpelthen kan styre det hele fra centralt hold. På den måde kan du mindske belastningen helt fra fingrene og op til nakken.

Nogle af de smarte funktioner, tastaturet har, er, at du kan copy/paste eller dobbeltklikke med ét enkelt klik, der er en 17 cm rullestang, hvor du blandt andet kan scrolle, og så er der en central DPI-knap, der gør det nemt at ændre på klik-følsomhed og cursorhastighed, så det passer dit personlige behov.