Kom mormorarme til livs

Er du træt af at dække dine mormorarme til? Vil du gerne vide hvordan man hurtigt og effektivt kan komme dem til livs?

Rigtigt mange mennesker kæmper med det man i folkemunde kalder mormorarme. At have mormor arme vil sådan set bare sig, at man har lidt ekstra løst fedt siddende bag på overarmene, også kaldet triceps. Navnet mormor arme kan virke lidt nedladende. Det stammer fra, at rigtigt mange ældre kvinder har løst hud og fedtdepoter siddende netop det. Rigtigt mange yngre kvinder og også mænd døjer dog med det samme problem, der ses tydeligst når man vinker til andre. Der er dog ingen grund til at fortvivle, det behøver nemlig slet ikke være så svært, eller besværligt for den sags skyld, at komme problemet til livs. Med den rette træning og den rette kost, kan man hurtigt og effektivt komme mormorarme til livs.

Den rette træning for at komme mormorarme hurtigt til livs.

For at komme mormorarme hurtigt til livs er den rette træning alfa og omega. Den rette træning kan være ganske simpel. Det vigtige er at man bruger de rigtige muskelgrupper, og at man gør det regelmæssigt. Det behøver ikke at tage lang tid. Det kan klares med korte sessioner 2-4 gange om ugen.

Den fejl rigtigt mange begår, er at de laver rigtigt meget cardio træning. At træne cardio vil sige at man laver træning, der træner en hjerte og lunger. Løbetræning er den mest almindelige form for cardio træning. Cardio træning er rigtigt godt, til generelt vægttab, eller hvis man gerne vil i bedre form eller i bedre kondition. Det er selvfølgelig og rigtigt sundt for kroppen generelt, da det ikke at tale om eksplosive løft eller usunde stillinger. Det der er problemet ved det meste cardio træning, er at du ikke kan målrette dit vægttab og forme din krop som du vil. Hvis man er overvægtig, kan det også være rigtigt svært at starte på fx at løbe, sådan fra den ene dag til den anden. Det bedste råd er nok at lave lidt kardiotræning, til at styrke lunger og hjerte og krop generelt, men hvis man vil mormorarmene til livs, skal styrketræning være første prioritet.

Styrketræning kan måske godt lyde som lidt en stor mundfuld, hvis man ikke har prøvet det før, men det er slet ikke så svært. Man kan ofte nøjes med et minimum af redskaber, hvis man er lidt kreativ med sin træning. Man kan også tage i et fitnesscenter, hvis man godt kan lide at have det hele til rådighed. Rigtigt mange oplever også at blive ekstra motiveret til at give træningen en skalle, hvis man tager ned i fitnesscenteret og træner.

Jeg vil kort introducere 4 simple øvelser, der styrke dine muskler på armene, og dermed øger fedtforbrændingen på armene, og dermed hjælper dig med at komme mormorarmene hurtigt til livs.

Armbøjninger er den første øvelse, der er rigtigt god. Specielt hvis man tager sine armbøjninger smalt, isolerer man træningen til ens triceps, hvor man netop ønsker det, hvis man vil kommer sine mormorarme til livs. En anden øvelse er ”dips på stol”. Øvelsen går ud på, at du placerer dig med ryggen til en stol. Du placerer dine hænder på stolen og bøjer i knæene. Du lader så numsen gå op og ned ved hjælp af armene. Denne øvelse træner også dine triceps. Man kan også bruge håndvægte til at lave forskellige øvelser. Hvis man gerne vil lave noget cardio samtidig, er det vigtigt at man bruger armene til dette. Nogle eksempler man kunne bruge er en crosstrainer, vandrestave eller langrendsløb. Det er dog vigtigt at huske at det ikke er nok at træne cardio alene. Cardio skal være et supplement til styrketræningen hvis du gerne vil komme dine mormorarme hurtigt til livs.

Den rette kost til at komme mormorarme hurtigt til livs.

Den mest udbredte fejl folk begår, når de skal træne nogle fedtdepoter væk, er at de tror at træningen er nok. Rigtigt mange oplever også at få større appetit når de begynder at træne. Folk oplever på den måde at de er rigtigt svært at slippe af med sine fedtdepoter, selvom de måske laver meget mere fysisk aktivitet end de plejer. Hvis man gerne vil komme mormorarme hurtigt til livs, er det vigtigt at huske at mormorarme i virkeligheden er fedtdepoter, man har derfor interesse i at tabe sig samtidigt med at man styrketræner.

Det vigtigste at sige med hensyn til kost er at spise sundt. Helt generelt betyder større kalorieindtag end forbrænding at man opbygger fedtdepoter eller opbygger muskler. Et mindre kalorieindtag end forbrænding betyder at man forbrænder fedt eller muskler. Man sørger for at forbrænde fedt ved at styrketræne samtidig med at man indtager mindre kalorier end man forbrænder.