Teambuilding i trækronerne: Giv dine medarbejdere en oplevelse ud over det sædvanlige

Mange danske virksomheder står foran den årlige sommerfest, men faktisk er det ikke kun god mad og drikke, der skaber sammenhold på en arbejdsplads. Undersøgelser viser, at natur og samarbejde øger medarbejdertilfredsheden.

 

Hvis du er den på arbejdspladsen, der har ansvaret for sommerarrangementet eller trivslen hos dine kollegaer, så kan du med fordel læse med her.

 

Blandt flere undersøgelser viser en rapport fra Statens Institut for Folkesundhed nemlig, at når mennesker bevæger sig i naturen, er det godt for krop og sind.

 

I løbet af arbejdsdagen sidder du og kollegaerne måske ofte ved det samme skrivebord i otte timer, uden rigtig at komme hinanden ved. Det er formentlig en af grundende til, at det er godt med teambuilding og arrangementer, som skubber til jeres grænser og styrker sammenholdet.

 

Men det kan være svært at invitere sine kollegaer med på en fælles løbetur, hvis man gerne vil være aktive sammen, og derfor kan en dag med klatring i stedet være en god måde at ryste kollegagruppen sammen på.

 

Nær København – og flere steder i Danmark – findes der klatringsmuligheder, hvor alle kan være med. Baner med forskellige sværhedsgrader vil danne rammen om teambuildingdagen, hvor I som kollegaer kan bidrage med at hjælpe hinanden til tops i trækronerne.

 

Du kan læse mere om klatring til jeres kommende firmaarrangement her.