Tre metoder til hårfjerning

Alle kvinder kender til det, og vi har alle brugt undskyldningen med vinterben. Og det er fordi, at vi er trætte af at skære os på skraberen, og vi er ikke glade for at tilføre huden kemikalier i forbindelse med en hårfjerningscreme. Og så frygter vi smerten ved voksbehandlinger. Men der er intet at frygte, læs her om hvorfor.

 

 

Barbering, hårfjerningscreme eller voksbehandling?

 

At barbere sig med den velkendte skraber er klart den metode, som de fleste benytter sig af. Det er en simpel metode, og så er det også en af de billigste måder at komme det uønskede hår til livs på. Dog gror hårene hurtigt ud igen og vil føles tykkere og mere stikkende, fordi de er blevet skåret over.

 

En hårfjerningscreme består af kemikalier, der opløser hårene på overfladen af huden. En sådan metode er velegnet på følsomme områder, og så er det både hurtigt, let og bedst af alt – smertefrit. Dog virker en sådan creme ikke på alle, og så er det en rigtig dårlig ide at bruge den, hvis man har rifter eller sår. Ved brug kan man desuden blive udsat for svien.

 

Ved voksning smøres der varm voks ud over det område, som der ønsket hårene skal fjernes fra. Derefter rives voksen af sammen med hårene. Og fordi at hårene rives ud ved roden, forbliver man fri for uønsket hår i flere uger. Voksning kan anvendes over hele kroppen – selv ansigtet, dog er dette nok den metode, som gør mest ondt. Det er dog heldigvis kun for en kort stund.

 

Uanset hvilken metode du vælger, så er det noget, der skal gentages jævnligt for at blive vedligeholdt, dog holder noget i længere tid end andet. Den måde, hvorpå hårene helt fjernes, sker ved en permanent fjerning, dog er dette også en bekostelig affære.

 

 

Find et godt tilbud på voksbehandling

 

Synes du, at en voksbehandling lyder som den rette metode for dig til at få fjernet uønsket hår, og mener du, at smerten er værd at udholde til fordel for flere uger med glatte ben? Så læs mere om mulighederne her.