Vinter træning

Det videre forløb med træningen – vinter træning

Det er nu ved at blive koldt udenfor og cykling i kulde er en omgang, der bestemt ikke kan anbefales. Vinden nedkøler så meget, at den lave temperatur gør det svært at holde varmen og alt ekstraudstyr til træning om vinteren er meget dyrt.

Der er indkøbt ny racer til formålet med skærmsæt, men allerede nu har jeg ændret planerne for vinterhalvåret.


Styrketræning og løb

Vinteren over kommer til at stå å styrketræning med et program fra min personlige træner, hvor yderst effektive øvelser og en udmærket kostplan bliver det primære. For at fortsætte mit vægttab spæder jeg til med 2 gange løb af 10 kilometer pr. uge.

Samlet giver det 5-6 træningsdage pr. uge, hvor min styrketræning er opdelt i 2 muskelgrupper pr. dag.

Jeg er pt. 5 uger inde i programmet og ikke helt oppe på de 20 Km løb om ugen endnu, men håber på en mild vinter, så det lykkedes. Vægten er stabil og meget langsomt nedad gående. Målet er at holde vægten og opbygge muskelmasse på overkroppen, samt naturligvis at vedligeholde mine bens gode cykelform frem til næste års cykeltræning.

Her på bloggen vil jeg lave et opfølgende indlæg om min personlige træning, så du kan læse hvordan forløbet udarter sig og se om det er samme eller beslægtet strategi, du skal ud i.